Michel Diepeveen - Webmaster

Wie ben ik?

Mijn naam is Michel Diepeveen en ik heb mij met mijn bedrijf Check it Media de laatste jaren gespecificeerd in WordPress. Ik heb niet alleen mooie websites mogen designen en opleveren, maar ik beheer nog steeds een heleboel van deze mooie projecten als Freelance webmaster. In de meeste gevallen beheer ik websites voor grote bedrijven maar ook voor ZZP-ERS. 

Ik snap dat je nerveus bent om een ander bedrijf jouw website te laten beheren, ik zou ook een paar keer nadenken voordat ik deze beslissing zou nemen. Maar ik kan je verzekeren dat het jou veel rust zal geven.

Ben je op zoek naar iemand die je helpt met je WordPress website, iemand die makkelijk te benaderen is en die je geen moeilijk termen voorlegd neem dan eens contact op met mij en wie weet kan ik je helpen.

Waar kan ik je mee helpen als Webmaster?

Ik zorg dat de WordPress (CMS) de thema’s en de plugins op tijd worden geüpdate, wat erg belangrijk is voor de veiligheid!

✔ Teksten en foto’s beheren op je website.

✔ Beheren van producten en diensten op je website.

✔ Het doorvoeren van Zoekmachine Optimalisatie (SEO), dus beter gaan scoren in Google.

✔ Maandelijkse backups maken.

✔ Je website op Malware scannen.

✔ Je website sneller maken.

✔ Up & Downtime in de gaten houden.

Mijn Passie

Je zoekt dus een Webmaster voor je website? als dit klopt dan ligt jouw passie ergens anders dan een website beheren. Een website beheren is een raar beroep en er word nog steeds raar tegen aan gekeken maar het is wel mijn passie en ik ben goed in mijn passie net zoals jij goed bent in de jouwe. 

Wat is WordPress? WordPress is een CMS (Content Management Systeem) met dit systeem kun je een website bouwen en onderhouden. Het is ooit begonnen als een simpel blog systeem genaamd b2/cafelog maar omdat Michel Valdrighi die het heeft ontworpen in 2002 plotseling verdween besloten Matt Mullenweg en Mike Little in 2003 ( WordPress is born ) om dit systeem verder te ontwikkelen dus nu bekend als het meest gebruikte CMS ter wereld WordPress.

Stel je een website voor als een drukke snelweg, bijna elke dag komen er wel updates voorbij of je wilt een foto plaatsten of een stukje tekst aanpassen maar je raakt de weg kwijt in alle pagebuilders, thema’s en plugins. In de backend van een CMS zoals WordPress is er geen GPS om je de weg te leiden dus geef je het maar vaak op, wat er dan gebeurd de website word kwetsbaar voor hackers of malware. Het verassende effect van WordPress zoals het updaten en uitzoeken van bepaalde aspecten is 1 van de dingen die mijn passie doen aanwakkeren. Maar kan voor de meeste mensen nogal overweldigend overkomen.

Hier kom ik als WordPress webmaster kijken en ik neem je alles uit handen en regel dat het ook daadwerkelijk gebeurd.

Webmaster-gezocht-voor-een-drukke-website

Doelen

Rust-met-een-goede-webmaster-aan-het-stuur

Het grootste doel is om jouw werk uit handen te nemen. Je krijgt dan meer rust en kun je je op je bedrijf concentreren.

✔ De Werklast verlichten

✔ Rust in je hoofd/geen kopzorgen

✔ Een gezonde en veilige website creeren

Scroll Up
error: