Michel Diepeveen - Webmaster

Wie ben ik?

Mijn naam is Michel Diepeveen en ik ben de eigenaar van Check it Media. Met dit bedrijf heb ik mij gespecialiseerd in WordPress. Als freelance Webmaster en Website ontwikkelaar mag ik dagelijks mijn kennis toepassen op talloze mooie online platformen van zowel grote bedrijven als zzp’ers. 

Het dagelijks beheer van een website is een grote verantwoordelijkheid en ik snap als geen ander dat het spannend is om dit uit handen te geven. Maar met mijn kennis en expertise maak ik van jouw website een goed functionerend en goed vindbaar platform. Dat is niet alleen goed voor de zaken, maar geeft ook heel erg veel rust. Bovendien ben ik altijd goed bereikbaar voor vragen en suggesties. 

Ben je op zoek naar iemand die jouw WordPress website kan beheren, onderhouden en optimaliseren? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Waar kan ik je mee helpen als Webmaster?

✔ WordPress wordt actief bijgewerkt en actieve thema’s en plugins worden tijdig geüpdatet om de veiligheid van de website te garanderen.

✔ Teksten en foto’s worden beheerd en geoptimaliseerd voor de website.

✔ Producten en diensten worden beheerd op de website.

✔ De SEO wordt geoptimaliseerd zodat de website uitstekend vindbaar is in zoekmachines.

✔ Maandelijks wordt er een back-up gemaakt van de website.

✔ De website wordt gescand op malware.

✔ De website wordt sneller gemaakt.

✔ De uptime en downtime van de website wordt gemonitord.

Mijn Passie

Zoals jouw bedrijf jouw passie is, is het beheren, onderhouden en ontwikkelen van websites mijn passie. Ik heb mij gespecialiseerd in WordPress: een Content Management Systeem dat het voor iedereen mogelijk maakt om een website te bouwen en te onderhouden. 

Om een aantrekkelijke website te creëren, is het belangrijk om zorg te dragen voor de content. Content is tenslotte key en zorgt ervoor dat mensen een bezoek brengen aan jouw website. Maar het onderhoud van de pagina’s en de plugins is minstens zo belangrijk. Hiermee houd je de website namelijk actueel, snel en veilig. 

Hier kom ik als WordPress webmaster om de hoek kijken. Ik draag er zorg voor dat jouw website optimaal functioneert zodat jij je kunt bezighouden met jouw passie. 

Webmaster-gezocht-voor-een-drukke-website

Doelen

Rust-met-een-goede-webmaster-aan-het-stuur

Mijn doel is om jou te ontzorgen en werk uit handen te nemen. Ik doe waar ik goed in ben en jij kunt je zonder zorgen focussen op jouw werk.

✔ De werklast verlichten

✔ Ontzorgen

✔ Een goed functionerende en veilige website creëren

error: