Website Hosting

Een website begint met goede hosting. Zonder hosting is er simpelweg geen website. Maar wat houdt de hosting van een website nu eigenlijk in?

De hosting is eigenlijk een stukje ruimte op een server waarvandaan de website kan draaien. Ik bied voldoende ruimte en dataverkeer voor een kleine tot middelgrote website. Een hostingpakket bevat daarnaast ook een SSL-certificaat en de nieuwste PHP-versies. Zo is jouw website optimaal beveiligd en klaar voor bezoekers.

Ben je op zoek naar hosting voor een grotere website of heb je iets anders in gedachten? Dan is in overleg heel veel mogelijk. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

SSD-hosting-bij-Check-it-Media-

Is dit herkenbaar?

Goede-webhosting-geen-zorgen
  • De website is traag
  • Je hebt te weinig ruimte
  • De PHP-versie is te laag
  • Je kunt geen grote afbeeldingen uploaden
  • Je moet betalen voor een SSL-certificaat

Voor veel mensen zijn bovenstaande punten helaas erg herkenbaar. Ik bied echter uitkomst. Met mijn hostingpakket zorg ik ervoor dat alles goed geregeld is. Je ontvangt snelle SSD-hosting, de laatste PHP-versies en een gratis SSL-certificaat.

Hoe werkt het?

Als je een hostingpakket hebt afgenomen, ga ik direct voor jou aan de slag. De website zal moeten worden overgezet en heb je nog geen domeinnaam? Dan regel ik de domeinnaam en de hosting voor je.

Binnen 1 dag is jouw website geheel in mijn beheer en profiteer je van alle services uit het hostingpakket. Jij kunt je zonder zorgen richten op jouw bedrijf en ik draag er zorg voor dat jouw website effectief, veilig en snel is.

Ik ben goed beschikbaar voor mijn klanten. Heb je vragen of wensen? Aarzel dan niet om direct via Whatsapp, telefoon of mail contact op te nemen. 

Wil je ontdekken wat ik voor jouw website kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Hoe-werkt-een-webmaster

FAQ (Veelgestelde vragen)

Hosting is niets minder dan een stukje ruimte op een server. Vanuit daar draait jouw website en wordt jouw e-mail beheerd. 

Ik ben een WordPress expert en bied, naast mijn diensten voor hosting en onderhoud, ook de mogelijkheid aan om een website door mij te laten ontwikkelen. Wil je een website laten maken die helemaal aansluit bij jouw wensen en veilig, actueel, snel en betrouwbaar is? Neem dan een kijkje op mijn website:

Betaalbare site maken

Door jouw website door mij te laten beheren, wordt de veiligheid van jouw online platform direct een grote prioriteit. Ik draag er zorg voor dat de website goed wordt beveiligd met diverse beveiligingsplugins die goed aansluiten bij de website. Hiermee worden de website en de bezoekers direct beveiligd. De website wordt optimaal beschermd tegen spambots, malware en hackers. 

error: