Website Hosting

Je hebt dus hosting nodig als jij een website online wilt zetten, maar wat is webhosting? Dit is niets minder dan een stukje ruimte op een server waarop de website kan draaien.

Bij de hosting die ik lever krijg je genoeg ruimte en dataverkeer voor een goede website. Bij een hosting pakket zit een SSL (groen slotje) inbegrepen maar ook de nieuwste PHP versies staan voor je klaar.

De hosting is geschikt voor kleine tot middelgrote websites. Wil je iets anders? dan kan dit zeker geregeld worden, in overleg kan alles . Maar je kunt er zeker van zijn dat je website lekker draait als je een hostingpakket afneemt.

SSD-hosting-bij-Check-it-Media-

Herkenbare punten?

Goede-webhosting-geen-zorgen
  • De website is sloom
  • De webruimte is net te weinig
  • De PHP versie is te laag dus niet geschikt voor de site 
  • Je kunt geen grote afbeeldingen uploaden
  • Je moet dik betalen voor een SSL certificaat

Dit is helaas voor de meeste mensen erg herkenbaar en daarom zorg ik er voor dat alles goed geregeld is op de server. Je krijgt snelle SSD hosting en de laatste PHP versies staan zsm voor je klaar. Betalen voor een SSL certificaat? tuurlijk niet zit gewoon in je hosting pakket.

Hoe werkt het?

Als je een hosting hebt gekozen dan ga ik direct voor jou aan de slag. Er zijn namelijk diverse dingen die gedaan moeten worden. Misschien draait je site wel op een andere provider dan moet deze worden overgezet. Heb je nog geen hosting en geen domeinnaam? geen probleem ik zet je domeinnaam vast en ga de hosting voor je regelen.

Binnen 1 dag kan jouw website volledig in mijn beheer zijn en profiteer je van alle services uit het hostingplan, het enige wat jij hoeft te doen is je te concentreren op je eigen bedrijf.

Vragen of wensen kun je direct via Whatsapp stellen, je mag ook altijd bellen of mailen mocht je dit prettiger vinden. Ik ga alles doen om jouw website naar een hoger niveau te tillen.

Nog twijfels? bel mail of app me gewoon.

Hoe-werkt-een-webmaster

FAQ (Veel gestelde vragen)

Hosting is niet minder dan een stukje ruimte op een server. Daar kun jij je website op maken en tevens draait je e-mail hierop.

Ja ik maak ook websites in WordPress. Wil je een geweldige website hebben dan verwijs ik je graag door naar mijn andere website, hier kun je meer informatie vinden:

Betaalbare site maken

Je website word een stuk veiliger dan voorheen, daar zorg ik voor.

Ik installeer diverse beveilings plugins en stel deze het beste in passend voor je website.

Daarnaast word de up en downtime gemonitord. 

Niemand zit te wachten op spambots of hackers. Dus ik zorg voor een goede beveiliging.

Scroll Up
error: