Webmaster in Twente

Je zoekt een Webmaster in Twente? iemand die je het werk uit handen kan nemen wat betreft je WordPress website?. Ik help je met de technische kant van je website, want ik weet dit is een tijdrovend klusje en daar heb jij helemaal geen tijd voor jij wilt je focussen op je bedrijf en niet op het updaten van plugins en thema en het testen van de website beveiliging.

Je heb waarschijnlijk gezocht op Webmaster in Twente in Google en nu ben je op mijn website gekomen en dat is mooi! ja voor jou en natuurlijk voor mij want nu heb je een betrouwbare partner gevonden die je met al je WordPress problemen kan helpen.

Ik hoop een mooie samenwerking.

Alvast een vrijblijvend kostenplaatje van mij ontvangen? Stuur mij dan een e-mail of vul het mailformulier in.

webmaster-regelt-je-website-onderhoud

WordPress website onderhoud

Geen-zorgen-over-WordPress-onder-met-de-juiste-Webmaster
  • Je website is echt belangrijk maar je wilt je hier geen zorgen over maken jij bent druk
  • Je bent de hele tijd  bezig met alle WordPress updates dat wil je niet
  • Je WordPress website is sloom en die wil je versnellen 
  • Je bent veel tijd kwijt aan onderhoud en vindt het maar irritant bedrijfs focus is nr 1 voor je
  •  Hoe ga je dit nu aanpakken?

Hoe werkt het?

Als je een onderhoudsplan hebt gekozen dan verstrek je mij je inlogcodes, en dan ga ik direct voor jou aan de slag.

Je website komt direct in een speciaal systeem waar ik speciaal voor jou een plek reserveer. Vanuit hier kan ik bijvoorbeeld ook de up en downtime van je website in de gaten houden. Ik ga dus direct actief aan de slag gaan om je website te verbeteren. Denk dan bv aan een snelheids test en een malewarescan. 

Binnen 5 dagen is jouw website volledig in mijn beheer en profiteer je van alle services uit het onderhoudsplan, het enige wat jij hoeft te doen is je te concentreren op je eigen bedrijf.

Vragen of wensen kun je direct via Whatsapp stellen, je mag ook altijd bellen of mailen mocht je dit prettiger vinden. Ik ga alles doen om jouw website naar een hoger niveau te tillen.

Nog twijfels? bel mail of app me gewoon.

Hoe-werkt-een-webmaster

FAQ (Veel gestelde vragen)

WordPress is een Content Management System (CMS)

WordPress is ruim marktleider en is het populairste CMS systeem van deze tijd. Miljoenen websites draaien op het open source platform WordPress.

Het WordPress CMS wordt door zowel kleine als grote bedrijven gebruikt. Er zijn ook ontzettend veel plugins en templates gratis en betaald te verkrijgen. Met de plugins geef je jouw website extra functionaliteiten. 

Door te kiezen voor WordPress kies je een veilig, betrouwbaar en stabiel CMS. 

Ja ik maak ook websites in WordPress. Wil je een geweldige website hebben dan verwijs ik je graag door naar mijn andere website, hier kun je meer informatie vinden:

Betaalbare site maken

Je website word een stuk veiliger dan voorheen, daar zorg ik voor.

Ik installeer diverse beveilings plugins en stel deze het beste in passend voor je website.

Daarnaast word de up en downtime gemonitord. 

Niemand zit te wachten op spambots of hackers. Dus ik zorg voor een goede beveiliging.

error: