Website Beheer Enschede

Je zoekt iemand die je website beheer uit handen neemt. Een betrouwbare WordPress webmaster en WordPress specialist uit Enschede die je werklast kan verlichten.

Je hebt je partner in crime gevonden! Sinds 2015 ben ik gespecialiseerd in WordPress beheer en webdesign, dus ik kan je overal mee helpen. Ik snap dat bedrijfsfocus belangrijk is en daarom kun je bij mij je website beheer uit besteden.

Ik leg je geen moeilijk termen voor en zal je ook niet lastig vallen met wekelijkse mails. Hoe minder dat jij hoort hoe beter ik mijn werk doe. Vind je het prettig om op de hoogte te blijven? dat is natuurlijk ook geen probleem!

Zal ik je een vrijblijvende prijs opstellen? stuur mij dan snel een mail.

Michel Diepeveen - Webmaster

Website Beheer Uitbesteden

Geen-zorgen-over-WordPress-onder-met-de-juiste-Webmaster
  1. Geen zorgen meer over de vele updates
  2. Focus leggen op je bedrijf
  3. Een veilige en snelle website
  4. Snel contact en snel handelen

Hoe werkt het?

We gaan in overleg en als je een onderhoudsplan hebt gekozen dan verstrek je mij je website codes, en dan ga ik direct voor jou aan de slag.

Je website komt direct in een website beheer systeem waar ik speciaal voor jou een plek reserveer. Vanuit hier kan ik bijvoorbeeld ook de up en downtime van je website in de gaten houden. Ik ga dus direct actief aan de slag gaan om je website te verbeteren. Denk dan bv aan een snelheids test en een beveiligheidsscan.

Binnen 5 dagen is de website volledig in mijn beheer en profiteer je van alle services uit het onderhoudsplan, het enige wat jij hoeft te doen is je te concentreren op je eigen bedrijf.

Vragen of wensen kun je direct via Whatsapp stellen, je mag ook altijd bellen of mailen mocht je dit prettiger vinden. Ik ga alles doen om de website naar een hoger niveau te tillen.

Toch nog twijfels? bel mail of app me gewoon.

Hoe-werkt-een-webmaster

FAQ (Veel gestelde vragen)

WordPress is een Content Management System (CMS)

WordPress is ruim marktleider en is het populairste CMS systeem van deze tijd. Miljoenen websites draaien op het open source platform WordPress.

Het WordPress CMS wordt door zowel kleine als grote bedrijven gebruikt. Er zijn ook ontzettend veel plugins en templates gratis en betaald te verkrijgen. Met de plugins geef je jouw website extra functionaliteiten. 

Door te kiezen voor WordPress kies je een veilig, betrouwbaar en stabiel CMS. 

Ja ik maak ook websites in WordPress. Wil je een geweldige website hebben dan verwijs ik je graag door naar mijn andere website, hier kun je meer informatie vinden:

Betaalbare site maken

Je website word een stuk veiliger dan voorheen, daar zorg ik voor.

Ik installeer diverse beveilings plugins en stel deze het beste in passend voor je website.

Daarnaast word de up en downtime gemonitord. 

Niemand zit te wachten op spambots of hackers. Dus ik zorg voor een goede beveiliging.

error: