Website Onderhoud

Bij het maandelijks onderhoud wordt WordPress en de gebruikte plugins maandelijks door mij geüpdatet. Bijna elke maand komen er wel nieuwe updates uit voor zowel WordPress als het gebruikte theme en de plugins. Het is er belangrijk om deze updates door te voeren in de website en dit ook te blijven doen. Dit voorkomt namelijk ‘ongewenst bezoek’ (o.a. Hackers/bots) van jouw site. Naast dit technische onderhoud kan ik je ook helpen met een stuk tekstueel en foto onderhoud. Ik bied verschillende onderhoudspakketten (v.a. 15,- p.m. incl btw!) hierin aan, jij bepaald wat er gedaan moet worden.

Wil je een vrijblijvend kostenplaatje van mij ontvangen? Stuur mij dan een e-mail of vul het mailformulier in.

webmaster-regelt-je-website-onderhoud

Herkenbare punten?

Geen-zorgen-over-WordPress-onder-met-de-juiste-Webmaster
  • Je website is belangrijk maar je wilt je hier geen zorgen over maken
  • Je bent de hele tijd  bezig met alle WordPress updates en ergert je hieraan
  • Je WordPress website wil je versnellen 
  • Je bent veel tijd kwijt aan WordPress onderhoud en vindt het maar irritant en wilt gewoon aan je bedrijf werken
  • Je website veiliger maken maar weet niet hoe je dit moet aanpakken

Hoe werkt het?

Als je een onderhoudsplan hebt gekozen dan verstrek je mij je inlogcodes, en dan ga ik direct voor jou aan de slag.

Je website komt direct in een speciaal systeem waar ik speciaal voor jou een plek reserveer. Vanuit hier kan ik bijvoorbeeld ook de up en downtime van je website in de gaten houden. Ik ga dus direct actief aan de slag gaan om je website te verbeteren. Denk dan bv aan een snelheids test en een malewarescan. 

Binnen 5 dagen is jouw website volledig in mijn beheer en profiteer je van alle services uit het onderhoudsplan, het enige wat jij hoeft te doen is je te concentreren op je eigen bedrijf.

Vragen of wensen kun je direct via Whatsapp stellen, je mag ook altijd bellen of mailen mocht je dit prettiger vinden. Ik ga alles doen om jouw website naar een hoger niveau te tillen.

Nog twijfels? bel mail of app me gewoon.

Hoe-werkt-een-webmaster

FAQ (Veel gestelde vragen)

WordPress is een Content Management System (CMS)

WordPress is ruim marktleider en is het populairste CMS systeem van deze tijd. Miljoenen websites draaien op het open source platform WordPress.

Het WordPress CMS wordt door zowel kleine als grote bedrijven gebruikt. Er zijn ook ontzettend veel plugins en templates gratis en betaald te verkrijgen. Met de plugins geef je jouw website extra functionaliteiten. 

Door te kiezen voor WordPress kies je een veilig, betrouwbaar en stabiel CMS. 

Ja ik maak ook websites in WordPress. Wil je een geweldige website hebben dan verwijs ik je graag door naar mijn andere website, hier kun je meer informatie vinden:

Betaalbare site maken

Je website word een stuk veiliger dan voorheen, daar zorg ik voor.

Ik installeer diverse beveilings plugins en stel deze het beste in passend voor je website.

Daarnaast word de up en downtime gemonitord. 

Niemand zit te wachten op spambots of hackers. Dus ik zorg voor een goede beveiliging.

Scroll Up
error: