Website Onderhoud

Voor een goed functionerende website is het ontzettend belangrijk om de website goed te onderhouden. Hierbij kan ik je als Webmaster ontzorgen. Tijdens het maandelijks onderhoud worden zowel WordPress als de actieve plugins geüpdatet. Voor een optimale werking en een veilige online omgeving is dit essentieel. Naast dit technische onderhoud bied ik ook de mogelijkheid tot het onderhouden van de website qua teksten en foto’s. Ik bied diverse onderhoudspakketten aan en dit al vanaf € 15,- per maand! Zo is er altijd een onderhoudspakket dat past bij jouw wensen en jouw budget. 

Neem vrijblijvend contact op voor het bespreken van de mogelijkheden en het ontvangen van een kostenplaatje. 

webmaster-regelt-je-website-onderhoud

Is dit herkenbaar?

Geen-zorgen-over-WordPress-onder-met-de-juiste-Webmaster
  • Je website is belangrijk, maar je bent liever niet bezig met het onderhoud en de beveiliging
  • Je vindt het updaten van WordPress en plugins maar lastig
  • Je wilt een snellere WordPress website
  • Je bent te druk met andere bezigheden om de website te onderhouden
  • Je wilt een veilige online omgeving creëren, maar je weet zelf niet hoe

Hoe werkt het?

Als je hebt besloten de samenwerking aan te gaan, ga ik direct voor je aan de slag. Na het verschaffen van de toegang tot de website, draag ik er zorg voor dat jouw platform in mijn systeem wordt geplaatst. Vanuit daar kan ik de website monitoren. De uptime en de downtime wordt actief bijgehouden en ik ga aan de slag met een malwarescan en een test van de snelheid van het platform.

Binnen enkele dagen heb ik het beheer van de website volledig overgenomen. Jij kunt je focussen op jouw onderneming en ik draag er zorg voor dat jouw website actueel, veilig, snel en actief is.

Ik ben goed beschikbaar voor mijn klanten. Heb je vragen of wensen? Aarzel dan niet om direct via Whatsapp, telefoon of mail contact op te nemen. 

Wil je ontdekken wat ik voor jouw website kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Hoe-werkt-een-webmaster

FAQ (Veelgestelde vragen)

WordPress is een Content Management Systeem (CMS). WordPress is ruim marktleider en is het populairste Content Management Systeem van deze tijd. Miljoenen websites draaien op dit open source platform.

WordPress is populair als CMS onder zowel grote bedrijven als kleine ondernemers, zzp’ers en particulieren. Het platform is veelzijdig en door de vele beschikbare templates en plugins is elke website helemaal te personaliseren naar de eigen wensen. 

Met WordPress kan iedereen een online platform creëren dat veilig, betrouwbaar en stabiel is.

Ik ben een WordPress expert en bied, naast mijn diensten voor hosting en onderhoud, ook de mogelijkheid aan om een website door mij te laten ontwikkelen. Wil je een website laten maken die helemaal aansluit bij jouw wensen en veilig, actueel, snel en betrouwbaar is? Neem dan een kijkje op mijn website:

Betaalbare site maken

Door jouw website door mij te laten beheren, wordt de veiligheid van jouw online platform direct een grote prioriteit. Ik draag er zorg voor dat de website goed wordt beveiligd met diverse beveiligingsplugins die goed aansluiten bij de website. Hiermee worden de website en de bezoekers direct beveiligd. De website wordt optimaal beschermd tegen spambots, malware en hackers. 

error: